Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Boedelontruiming

Een boedelontruiming kan in diverse situaties voorkomen. Woningontruiming GWO ontruimd inboedels in geheel Nederland op een professionele en efficiënte wijze. Onze ontruimers hebben jaren lange ervaring, waardoor zij weten hoe ze veilig een boedelontruiming kunnen verzorgen.

Boedelontruiming op maat

Voor al onze opdrachtgevers maken wij een werkplan op maat. Deze zal op uw persoonlijke situatie worden afgestemd. Geen enkele boedelontruiming is tenslotte hetzelfde.

Wij maken van te voren altijd een afspraak met de opdrachtgever in de betreffende woning. Tijdens deze afspraak zullen wij de werkzaamheden inventariseren, wij noteren uw wensen en eisen en bekijken wij de hoeveelheid werk. Zijn er aanvullende diensten die uitgevoerd moeten worden? Daboedelontruiming, woningontruiming, nederland, kosten, huis, leeg, inboedel, verwijderenn bespreken wij deze ook met u en geven waar nodig advies.

Vanuit dit gesprek maken wij een offerte op maat voor u. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen wij de boedelontruiming in en ontvangen wij van u de sleutel op de afgesproken datum.

Wanneer Woningontruiming GWO begint met de boedelontruiming hoeft u zelf niets meer te doen. Wij zullen de boedelontruiming verzorgen zoals in de offerte is besproken. Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, nemen wij contact met u op voor de oplevering.

Tijdens de oplevering doorloopt Woningontruiming GWO samen met u de woning en bespreekt alle werkzaamheden. Is de woning akkoord? Dan zal het opleveringsformulier ondertekend worden en ontvangt u van ons de sleutels retour. Zijn er nog punten waar u niet tevreden over bent, maar wel in de offerte was besproken? Dan herstellen wij dit alsnog voor u.

Wij zijn tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn..

Meer weten over boedelontruiming

Wilt u meer informatie over boedelontruiming of boedelontruiming in combinatie met aanvullende diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, of telefonisch via telefoonnummer 0522-230994. Wij staan u graag te woord. 

Boedelontruiming Nederland

Woningontruiming GWO verzorgd boedelontruiming in geheel Nederland. Door onze centrale ligging kunnen wij voor al onze opdrachtgevers een boedelontruiming verzorgen op korte termijn. Plaatsen waar wij de afgelopen periode werkzaam zijn geweest: 

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Bergen op Zoom, Eindhoven, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Emmen, Emmeloord, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerhugowaard, Helmond, Hengelo, Hilversum, Laren, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Steenwijk, Tilburg, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wassenaar, Zoetermeer, Zwolle

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.