Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Opkopen inboedel

Wanneer u gaat verhuizen of een woning moet ontruimen, is er vaak nog inboedel van waarde aanwezig, maar ook na het overlijden van een dierbare kan er inboedel zijn waar de nabestaanden geen belang bij hebben. Woningontruiming GWO kan deze inboedel van u opkopen. Opkopen inboedel doen wij alleen in combinatie met een woningontruiming.

Welke inboedel kunt u aanbieden

Alle inboedel die u over heeft kunt u aanbieden, denk hierbij aan:

  • Witgoed
  • Meubels
  • Sieraden
  • Verzamelingen

Onze medewerker zal tijdens het inventarisatie gesprek voor de ontruiming, de inboedel bekijken en deze taxeren. Gaat u akkoord met het taxatiebedrag, zullen wij dit bedrag in mindering brengen op uw offerte.

De enige voorwaarde die aan het opkopen van inboedel zit, is dat de inboedel onbeschadigd en verkoopbaar moet zijn. De inboedel die wij niet kunnen opkopen, kunnen wij schenken aan goede doelen.

Uw voordelen

Wanneer wij uw inboedel opkopen is het grootste voordeel voor u als klant natuurlijk de korting op de offerte. Naast de korting zijn er natuurlijk nog meer voordelen voor u. Naast dat wij de gehele woningontruiming voor u regelen, zorgen wij ook dat uw overgebleven inboedel een tweede kans krijgt.

Door gebruik te maken van ons concept voor het opkopen van inboedel en het schenken van niet-verkoopbare inboedel aan goede doelen, zullen de afvalkosten voor de woningontruiming laag blijven.

Woningontruiming GWO heeft de juiste kennis en materialen om uw ontruiming discreet en snel voor u te verzorgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het opkopen van inboedel door Woningontruiming GWO of over ons dienstenpakket? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

inboedel, opkopen, overlijden, ontruiming, faillissement, scheiding, meubels, verkopen

 

Woningontruiming GWO verzorgd woningontruiming en aanvullende diensten in heel Nederland. De afgelopen tijd hebben wij woningontruimingen verzorgd voor klanten in:

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Blaricum, Breda, Eindhoven, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Emmen, Emmeloord, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Laren, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Steenwijk, Tilburg, Utrecht, Venlo, Wassenaar, Zoetermeer, Zwolle

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.