Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

SENIORENVERHUIZINGsenioren, verhuizing, ontruimen, bejaardentehuis, verpleeghuis, verhuizen, verzorgingshuis, kosten

Voor oudere mensen is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Een seniorenverhuizing houdt vaak in dat zij van hun (ouderlijk) huis naar een bejaardentehuis of bejaardenwoning verhuizen. Woningontruiming GWO helpt en adviseert u graag bij deze gebeurtenis zodat de verhuizing voor u een prettige ervaring wordt. Wij passen de verhuizing aan op uw wensen.

Seniorenverhuizing in combinatie met ontruimen

Een seniorenverhuizing verzorgen wij vaak in combinatie met het ontruimen van de oude woning. Onze klanten hebben op deze manier maar te maken met één bedrijf, die gelijk een totaalpakket op maat kan aanbieden.

Offerte aanvragen

Woningontruiming GWO komt op afspraak bij u thuis. Zo kunt u kennismaken met ons, zodat u weet met wie u te maken heeft. We bespreken al uw wensen voor de seniorenverhuizing en de ontruiming, en adviseren u daar waar gewenst. U ontvangt van ons de offerte, waarin wij alle afspraken samen met uw persoonlijke wensen hebben opgenomen.

Hoe gaat een seniorenverhuizing in zijn werk

Woningontruiming GWO beschikt over de benodigde middelen om uw verhuizing snel en met zorg te laten verlopen. Bij de combinatie seniorenverhuizing met ontruimen, zullen wij eerst uw eigendommen die u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning, inpakken. Wij gebruiken hiervoor inpakmaterialen en stapelkratten om alles veilig te vervoeren.

U kunt ervoor kiezen om op de inpakdag te verhuizen of een dag later. Indien gewenst kunnen de mensen van Woningontruiming GWO uw spullen uitpakken en monteren in uw woning. Wij zorgen er voor dat al uw inboedel en huisraad, in één dag naar uw nieuwe woning zal worden verhuisd. Zodat u met een prettig gevoel naar uw nieuwe woning kan.

De ontruiming

Wanneer u bent gesetteld in uw nieuwe woning, zullen onze mensen bezig gaan met de ontruiming van uw oude woning. Wij sorteren alle huisraad en inboedel. Inboedel die wij niet konden opkopen maar nog wel een tweede kans verdient, brengen wij naar goede doelen. Eventueel afval zullen wij milieu vriendelijk afvoeren naar een verwerkingsbedrijf.

De woning is nu leeg, aanvullende diensten die zijn besproken in de offerte worden uitgevoerd. Wanneer wij deze werkzaamheden klaar hebben, maken wij de woning bezemschoon. Onder bezemschoon verstaan wij dat de vloeren worden aangeveegd of waar nodig gestofzuigd.

senioren, verhuizing, verhuizen, verpleeghuis, bejaardentehuis, kostenOpleveren woning

Na uw seniorenverhuizing en de ontruiming is de woning nu klaar voor oplevering. Wij doorlopen samen met u of een familielid, de woning. Wanneer alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, maken wij het opleveringsformulier klaar en ontvangt u de sleutel retour van ons. 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een seniorenverhuizing of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0522-230994, op maandag tm zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur. U kunt ook e-mail sturen met uw vraag, dit kan via ons contactformulier.

 Seniorenverhuizing Nederland

Woningontruiming GWO verzorgd seniorenverhuizingen in heel Nederland. Door onze centrale ligging, kunnen wij al onze opdrachtgevers snel van dienst zijn. De afgelopen tijd hebben wij onder andere seniorenverhuizingen verzorgd in: 

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Bergen op Zoom, Eindhoven, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Emmen, Emmeloord, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Steenwijk, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer, Zwolle 

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.