Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Spoed ontruiming

Voor de situaties waarbij de woning of kamer per direct ontruimd moet worden, kunnen wij onze opdrachtgevers een spoed ontruiming aanbieden.

Een verpleeghuis of verzorgingshuis, moet na overlijden binnen enkele dagen ontruimd worden door de nabestaanden. Daarnaast zijn er andere belangrijke zaken die in deze, toch al emotionele periode geregeld moeten worden, denk aan de uitvaart, financiële zaken ed. Woningontruiming GWO kan in deze moeilijke tijd uitkomst bieden.

spoed, ontruiming, verpleeghuis, verzorging, huis, woning, kamer, leeg, overlijdenSpoed ontruiming binnen 24 uur geregeld

Zodra wij uw aanvraag voor een spoed ontruiming ontvangen, plannen wij direct een afspraak met u in om de ontruiming te inventariseren (binnen 24 uur). Wij bespreken onder andere de volgende zaken met u; de werkzaamheden die gedaan moeten worden, uw persoonlijke wensen voor de ontruiming en welke inboedel bewaard moet blijven. Tevens houden wij rekening met de gestelde eisen van het verpleeg- of verzorgingshuis voor het opleveren van een woning of kamer.

Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een offerte op maat maken en deze aan u overhandigen. Indien gewenst, geven wij u de tijd om de offerte te bespreken met familieleden.

Gaat u akkoord met de offerte die wij u aanbieden, dan zetten wij de offerte om in een opdracht en plannen de opdracht in. Bij een spoed ontruiming beginnen wij over het algemeen binnen 1 á 2 dagen met de ontruiming. Dit is afhankelijk van uw wensen en of u eerst zelf nog eigendommen in de woning wilt uitzoeken.

Aanvullende diensten voor spoed ontruiming

Zijn er bij een spoed ontruiming, werkzaamheden die gedaan moeten worden maar buiten het ‘standaard’ pakket vallen, dan kunt gebruik maken van aanvullende diensten. Deze kunt u vinden op onze pagina Diensten.

Informatie aanvragenspoed, ontruiming, woning, kamer, verpleeghuis, verzorgingshuis, 24 uur, direct, ontruimen

Wilt u graag een persoonlijk advies, informatie over een spoed ontruiming of onze andere diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, of telefonisch van maandag t/m zaterdag tussen 07.00 uur en 22.00 uur op telefoonnummer 0522 23 09 94

Landelijke dekking Woningontruiming

Door onze centrale ligging kunnen wij opdrachtgevers door heel Nederland voorzien van een ontruiming op maat. De afgelopen tijd is Woningontruiming GWO onder andere werkzaam geweest in: 

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Bergen op Zoom, Eindhoven, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Emmen, Emmeloord, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Laren, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, Schiedam, Steenwijk, Tilburg, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wassenaar, Zoetermeer, Zwolle

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.