Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

verhuizen, verhuizing, woning, huis, ontruimen, ontruiming, leeg, kostenVerhuizen

U heeft een nieuwe woning gekocht, de oude woning is verkocht en u staat op het punt om te gaan verhuizen. Bij een verhuizing moeten veel zaken geregeld worden, wat voor veel stress kan zorgen, verhuizen is tenslotte niet alleen het in- en uitpakken van uw inventaris. Woningontruiming GWO kan u hierin ontzorgen, zodat uw nieuwe woning snel een thuis is.

Verhuizen in combinatie met ontruimen

Veel klanten van Woningontruiming GWO maken gebruik van de combinatie verhuizen en ontruimen. Het bespaart niet alleen kosten en tijd maar onze klanten hebben op deze manier ook maar één bedrijf die de verhuizing van A tm Z voor ze regelt.

Woningontruiming GWO hecht veel waarde aan de wensen van zijn klanten. Daarom brengen wij eerst een informatief bezoek aan u. Tijdens dit bezoek zullen wij alle aspecten van de verhuizing tot in de puntjes met u bespreken, en waar nodig u adviseren over de mogelijkheden. Wij maken een gedetailleerde offerte voor u waarin alle afspraken worden opgenomen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u geen kosten achteraf.

Heeft u een bepaald budget voor de verhuizing? Dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

De verhuizing en ontruiming

Op de afgesproken datum komen de medewerkers van Woningontruiming GWO bij u om te beginnen met de verhuizing. Wij verhuizen altijd eerst uw inventaris naar uw nieuwe woning. Wanneer u gekozen heeft voor onze uitpakservice, pakken wij alles voor u uit en monteren alles. Uw nieuwe thuis is ingericht. De medewerkers van Woningontruiming GWO zullen beginnen om uw oude woning te ontruimen. Alle afgesproken werkzaamheden zullen uitgevoerd worden. Daarbij dragen wij zorg voor het milieubewust afvoeren van het afval. 

Wanneer de woning klaar is, maken wij een afspraak met u voor de oplevering en sleuteloverdracht.

verhuizen, verhuizing, huis, woning, ontruiming, kosten, tarieven, goedkoop, snelWaarom verhuizen met Woningontruiming GWO

Wij van Woningontruiming GWO zijn alleen tevreden, wanneer onze klanten tevreden zijn. Wij gaan voor kwaliteit en goede service.

Door de ervaring van onze medewerkers, kunnen wij u het maatwerk leveren wat u zoekt. ’s Ochtends uw oude woning verlaten en ’s avonds zit u in uw nieuwe woning.

Met Woningontruiming GWO kunt u soepel en zorgeloos verhuizen.

Meer informatie over verhuizen en ontruimen

Voor vragen of advies kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tm vrijdag van 07.00 uur en 22.00 uur, of stuur een e-mail via ons contactformulier. 

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.