Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Verpleeghuis en verzorgingshuis ontruimenontruiming, ontruimen, verpleeghuis, verzorgingshuis, bejaardentehuis, korte, termijn, snel, direct

Het ontruimen van een kamer in een verpleeghuis of een verzorgingshuis is vaak gebonden aan de gestelde eisen van een zorginstelling. Woningontruiming GWO heeft daarom een afzonderlijke dienst gemaakt voor het ontruimen van een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis.

Nabestaanden krijgen vaak te weinig tijd om de kamer op te leveren aan de zorginstelling. Het uitzoeken en ontruimen van de nagelaten inboedel en brengt hierdoor veel druk met zich mee in een toch al emotionele periode. Woningontruiming GWO hoopt u hierin te ontzorgen daar waar nodig is.

Een ontruiming aanvragen

Woningontruiming GWO kan indien gewenst de gehele ontruiming van de kamer bij u uit handen nemen. Door onze flexibele instelling kunnen wij een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis altijd op zeer korte termijn inplannen, waarbij wij rekening houden met de gestelde eisen van de zorginstelling.

Wij maken met u een afspraak om de ontruiming te inventariseren en uw wensen te bespreken. Wanneer wij dit in kaart hebben gebracht maken wij een plan van aanpak en stellen de offerte samen. Wilt u na het ontvangen van de offerte rustig nadenken over de offerte of deze bespreken met familie? Dat kan, de offerte verplicht u tot niets. Pas wanneer deze akkoord wordt gegeven aan ons zetten wij hem om naar een opdracht.

Wat doet Woningontruiming GWO

Woningontruiming GWO verricht de werkzaamheden zoals deze zijn besproken in de offerte. Wij ontruimen de kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis altijd op discrete wijze en met veel zorg.

Door het korte tijdsbestek die de nabestaanden hebben om een kamer in een verpleeghuis of verzorgingshuis te ontruimen, kan het zijn dat er eigendommen zijn die zij over het hoofd hebben gezien. Komen de mensen van Woningontruiming GWO deze eigendommen tegen zullen zij deze aan u overhandigen.

Wanneer de ontruiming klaar is, zal de contactpersoon van Woningontruiming GWO contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de oplevering.

Waarom Woningontruiming GWO

Woningontruiming GWO is een gerenommeerd bedrijf in de ontruiming branche. Wij werken vanuit een duidelijke en directe communicatie richting onze klanten. Wij bieden onze klanten één aanspreekpunt, dit is een medewerker van Woningontruiming GWO die de ontruiming van begin tot eind zal coördineren.

Wij verzekeren onze klanten uiterste discretie, om dit kracht bij te zetten zijn al onze medewerkers in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Het ministerie van Veiligheid en Justitie geeft deze verklaring af onder strikte voorwaarden. Daarnaast ondertekenen onze medewerkers ook een geheimhoudingsverklaring omtrent de ontruiming.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie, dat kan. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan via ons contactformulier, na het ontvangen van uw e-mail nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u liever telefonisch contact, dat kan ook. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tm zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 0522 23 09 94

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.