Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

vervuilde, woning, schoonmaken, ontruimen, huis, rommelVervuilde woning schoonmaken 

Na het overlijden of ontsporing van een dierbare komen de nabestaanden er soms achter dat de woning (ernstig) vervuild is. Lichamelijke of geestelijke aandoening, een sociaal isolement en vervolgens schaamte spelen hierbij een grote rol, waarna de problemen alleen maar groter werden.

De familie kampt nu met diezelfde schaamte gevoelens. Het uit schaamte niet durven uitbesteden aan een professioneel bedrijf, maar de klus is te groot om de woning zelf weer leefbaar te maken.

In deze gevallen kan Woningontruiming GWO uitkomst bieden. Wij hebben ervaring in het schoonmaken van (ernstig) vervuilde woningen en weten hoe wij deze op een discrete manier weer leefbaar kunnen maken.

Afspraak maken

Wanneer wij een aanvraag binnen krijgen om een (ernstig) vervuilde woning schoon te maken, maken wij eerst een vrijblijvende afspraak met de klant. Wij komen bij de klant langs om de betreffende woning te bekijken. Op deze manier kunnen wij een inventarisatie maken van de werkzaamheden, de tijd dat de klus in beslag neemt en de kosten.

Voor al onze klanten maken wij een offerte op maat. In deze offerte worden al uw wensen en eisen opgenomen. Zo weet u waar u aan toe bent en komen er geen onverwachte kosten achteraf.

De schoonmaak

Na het aanvaarden van de offerte zetten wij deze om in een opdracht. Op de afgesproken datum ontvangen wij de sleutel van u en beginnen wij met de werkzaamheden.

Woningontruiming GWO haalt eerst alle inventaris uit de woning, hierbij dragen wij zorg voor het milieubewust afvoeren van het afval. Inventaris wat nog goed is voor hergebruik kunnen wij van u opkopen of naar een goed doel brengen zoals een kringloopwinkel.

Als wij klaar zijn met het leegruimen van de woning, zullen wij beginnen met het schoonmaken, reinigen en desinfecteren van de woning.

Wij maken met u een afspraak voor de oplevering, na akkoord ontvangt u van ons de sleutel retour en maken wij de factuur gereed.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van een vervuilde woning? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.