Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

vloer, vloerbedekking, verwijderen, tapijt, gelijmd, ontruiming, woning, huisVloerbedekking verwijderen

Één van de aanvullende diensten van Woningontruiming GWO is het verwijderen van vloerbedekking. Vloerbedekking verwijderen is een lastige en zware klus wanneer u niet de benodigde materialen heeft. Woningontruiming GWO beschikt over de ervaring en materialen om deze klus zo snel en zorgvuldig mogelijk voor u te verzorgen.

De dienst vloerbedekking verwijderen, verzorgen wij alleen in combinatie met een woningontruiming. Onder vloerbedekking vallen onder andere:

  • Vloerbedekking / tapijt
  • Laminaat
  • Vinyl
  • PVC
  • En andere vormen van vloerbedekking

Verwijderen van de vloerbedekking

Een veel voorkomende situatie waar wij vloerbedekking moeten verwijderen, zijn huurwoningen die opgeleverd moeten worden aan de verhuurmakelaar of woningstichting. Maar ook woningen die verkocht of gekocht zijn. In de meeste gevallen gaat het om oudere verlijmde vloerbedekking in kamers en/of op trappen. Wanneer u deze vloerbedekking zelf verwijderd, is een veel voorkomend probleem dat de onderlaag losscheurt van de bovenlaag, waardoor er veel resten achter blijven op de vloer.

Woningontruiming GWO heeft de juiste materialen om vloerbedekking op een professionele manier te verwijderen. Wij maken gebruik van tapijtstrippers. Dit zijn machines met een scherp mes aan de voorkant gemonteerd. Hiermee verwijderen wij de vloerbedekking en lijmresten maar wordt de ondergrond niet beschadigd.

Als wij de vloerbedekking en eventuele lijmresten hebben verwijderd zullen wij de vloeren netjes en bezemschoon opleveren.

vloerbedekking, trap, verwijderen, lijmresten, ontruiming, woning, huisVloerbedekking verwijderen van trappen

Vloerbedekking op trappen zijn vaak volledig gelijmd. Wanneer u zelf aan deze klus begint, zult u zien dat er veel kleine stukjes vloerbedekking achter blijven op de trap. Woningontruiming GWO kan ook deze vloerbedekking volledig voor u verwijderen. 

Kosten voor vloerbedekking verwijderen

De kosten om vloerbedekking te laten verwijderen door Woningontruiming GWO, is afhankelijk van een aantal factoren, denk aan:

  • Soort vloerbekleding
  • Aantal m2
  • Deels gelijmd of volledig gelijmd
  • Soort lijm

Woningontruiming GWO zal deze factoren bekijken tijdens een vrijblijvende afspraak. Wij informeren u dan gelijk over de kosten.

Informatie verwijderen vloerbedekking 

Heeft u een woning waar de vloerbedekking verwijderd moet worden en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Contact opnemen met Woningontruiming GWO kan via ons contactformulier of telefonisch via 0522-230994

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.