Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Over ons

Discreet en met zorg ontruimen, dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Dankzij onze jarenlange ervaring in de woningontruiming branche en het enthousiasme van onze medewerkers kunnen wij elke ontruiming met succes uitvoeren.

Door onze centrale ligging hebben wij een landelijke dekking. Van Groningen tot Maastricht en van Rotterdam tot Enschede. Woningontruiming GWO is uw partner in ontruimen.

Wij bieden een dienstverlening in de breedste zin van het woord. Woningontruiming GWO ontruimt niet alleen maar denkt mee met zijn klanten en geeft zo een optimale service. Mochten wij persoonlijke bezittingen tegenkomen die van waarde kunnen zijn (geld, gouden horloge ed) zullen wij deze aan de opdrachtgever overhandigen.

Om het vertrouwen van onze klanten kracht bij te zetten, zijn alle medewerkers van Woningontruiming GWO in het bezit van een geheimhoudingsverklaring en een VOG-verklaring. De geheimhoudingsverklaring is omtrent alles wat onze medewerkers zien en/of horen met betrekking tot een ontruiming. De VOG-verklaring is een Verklaring Omtrent het Gedrag en wordt onder strenge voorwaarden afgegeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.  

Samenwerking maatschappelijke instanties

Één van de uitgangspunten van Woningontruiming GWO is mens en milieu. Met het hergebruik van inboedel en huisraad steunen wij niet alleen het milieu maar ook mensen die een mindere portemonnee hebben. Wij hebben hiervoor een samenwerking met maatschappelijke instanties zoals Het Leger des Heils en Kringloopwinkels.

Door onze samenwerking met deze maatschappelijke instanties kunnen wij onze klanten de mogelijkheid bieden om overgebleven inboedel, die wij niet kunnen opkopen, een tweede kans te geven. Woningontruiming GWO brengt oa kleding en beddengoed naar Het Leger des Heils. Meubels en huisraad kunnen wij onder brengen bij verschillende kringloopwinkels. 

Woningontruiming, woning, ontruimen, huis, leeg, inboedel, over ons

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.