Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Woningontruiming werkwijze

Een woning ontruimen is voor veel mensen een emotionele gebeurtenis. Dit kan zijn na het overlijden van een dierbare, een echtscheiding of het verhuizen naar een verpleeghuis of verzorgingshuis. Woningontruiming GWO kan in deze situaties uitkomst bieden. 

Woningontruiming GWO werkt vanuit een standaard woningontruiming, dit houdt in dat de huisraad en inboedel verwijderd zullen worden uit de woning. Werkzaamheden die naast het ontruimen van de woning gedaan moeten worden hebben wij opgesplitst in aanvullende diensten. Hieronder kunt in het kort de Woningontruiming Werkwijze lezen. 

Woningontruiming op offerte basis

Woningontruiming GWO werkt op basis van een offerte. Na ontvangst van uw aanvraag voor een woningontruiming, plannen wij een afspraak met u in. Wij komen altijd eerst vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de werkzaamheden te inventariseren. Tijdens deze afspraak zal onze medewerker onder andere de volgende zaken met u bespreken:

  • Uw wensen voor de woningontruiming
  • De werkzaamheden
  • Eventuele aanvullende diensteng
  • Opkopen van inboedel

Wanneer onze medewerker deze zaken allemaal in beeld heeft gebracht, zullen wij vanuit die punten een passende offerte opstellen. Op de offerte noteren wij de kosten per dienst. Is er inboedel door ons opgekocht? Dan noteren wij dit ook en brengen dit bedrag in mindering op het offertebedrag. Wij geven onze opdrachtgevers altijd bedenk tijd voor de offerte, u hoeft dus niet gelijk te beslissen of u akkoord gaat of niet. 

De Woningontruiming

Geeft u akkoord voor de offerte van Woningontruiming GWO? Dan zullen onze mensen op de afgesproken datum beginnen met de woningontruiming.

Als eerste zullen onze medewerkers alle inboedel en huisraad uit de woning halen. De inboedel zal gelijk in de bus(sen) worden geladen, huisraad verpakken wij in stapelkratten waarna deze ook in de bus(sen) worden geladen. Omdat onze mensen alle inboedel en huisraad direct in de bus(sen) laden, zal uw inboedel en huisraad nooit op straat komen te staan. Eigendommen die bewaard moeten blijven, houden wij voor u apart. Zijn er eigendommen die voor u van waarde kunnen zijn, denk aan een gouden ketting, (klein) geld, dan zullen wij deze aan u overhandigen.

Wanneer de woning leeg is, beginnen de mensen van Woningontruiming GWO met de aanvullende diensten. Deze worden op professionele wijze uitgevoerd.

Opleveren woning

Wanneer de woning ontruimd is volgens afspraak en indien nodig bezemschoon is opgeleverd, maakt Woningontruiming GWO een afspraak met u, om de oplevering te regelen. Bij de oplevering, doorlopen wij de woning met u. Zijn er punten die naar uw mening niet voldoende zijn uitgevoerd, dan herstellen wij dit alsnog. Zodra de gehele woning voor u akkoord is, zullen wij het opleveringsformulier ondertekenen en maken wij de factuur gereed. 

 woningontruiming werkwijze

Woningontruiming GWO is een landelijk bedrijf en verzorgd onder andere woningontruimingen in: 

Almelo, Alphen aan den Rijn, Almere, Alkmaar, Assen, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Bergen op Zoom, Eindhoven, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Emmen, Emmeloord, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Laren, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Steenwijk, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer, Zwolle

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.