Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Woningontruiming Zakelijk

woningontruiming, zakelijk, boedel, ontruiming, ontruimen, huis, makelaarWoningontruiming Zakelijk is een samenwerkingsverband tussen Woningontruiming GWO en organisaties of bedrijven die hun klanten een extra service willen bieden door gebruik te maken van onze dienstverlening. Samen met onze partners hebben wij hetzelfde doel voor ogen, een oplossing voor de klant, gericht op de situatie van de klant. Woningontruiming GWO heeft een samenwerkingsverband met oa:

  • Makelaars
  • Woningbouworganisaties
  • Notarissen
  • Gemeenten
  • Zorginstellingen (verpleeghuizen, verzorgingshuis etc.)

Extra service voor uw klanten

De partners van Woningontruiming GWO hebben de ervaring zich te kunnen onderscheiden van de rest. Een notaris die een nalatenschap moet afwikkelen waarbij de woning opgeleverd moet worden, een woningstichting die zijn huurders een woningontruiming kan aanbieden bij verhuizing en zo zijn er nog tal van situaties.

Onze partners kunnen zich focussen op hun kerntaak, terwijl wij de woningontruiming geheel overnemen op een professionele manier. Net als bij particuliere opdrachtgevers, verzorgen wij ook voor onze Woningontruiming Zakelijk de woningontruiming hoe zij deze voor ogen hebben.

Woningontruiming GWO als verlengstuk

Voor een Woningontruiming Zakelijk hebben wij als basis betrouwbaarheid, wij komen onze afspraken altijd na zoals deze zijn vastgelegd en verwachten dit ook van onze partners. Om deze betrouwbaarheid kracht bij te zetten, zijn de medewerkers van Woningontruiming GWO in het bezit van twee verklaringen:

Geheimhoudingsverklaring: Deze verklaring is door Woningontruiming GWO opgesteld. Door het ondertekenen van deze verklaring, beloven onze medewerkers dat zij alles wat zij zien of horen betreffende een woningontruiming, strikt geheim houden.

Verklaring Omtrent het Gedrag: Deze verklaring wordt door het Ministerie van Veiligheid en Justitie afgegeven.  Men krijgt een VOG-verklaring indien er geen strafbaar feit is gepleegd dat relevant is voor de functie.

Door deze verklaringen kunnen wij niet alleen onze partners discretie verzekeren, maar ook hun klanten. Dit in combinatie met onze ervaring in de woningontruiming branche, maakt Woningontruiming GWO tot ideaal verlengstuk van uw dienstverlening.

Meer informatie of partner worden

Wilt u meer informatie over Woningontruiming Zakelijk of heeft u  interesse in een samenwerking? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen contact met u op. Telefonisch contact opnemen mag ook altijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 0522 23 09 94

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.