Gespecialiseerde Woning Ontruimers Tel: 0522-230994

Woningontruimingwoningontruiming, woning, boedel, ontruiming, ontruimen, verhuizen, tarieven, kosten, ontruimers

Woningontruiming GWO is een gerenommeerd bedrijf binnen de woningontruiming branche. Wij ontruimen op discrete wijze, leveren kwaliteit en geven u een brede service. Gaat u verhuizen, is er een dierbare uit uw omgeving komen te overlijden of moest u door omstandigheden een faillissement aanvragen? Veelal situaties waarbij er, naast een woningontruiming, ook andere belangrijke zaken geregeld moeten worden. Wij helpen u graag verder en ontzorgen daar waar nodig is.

Service Woningontruiming GWO

Onze service gaat verder dan alleen het uit handen nemen van de woningontruiming. Wij bieden onze klanten meerdere professionele diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van vloerbekleding, schoonmaken van de woning of (kleine) herstelwerkzaamheden. Door deze diensten krijgt u altijd een woningontruiming op maat en gericht op uw persoonlijke wensen.

Woningontruiming GWO werkt altijd vanuit directe en duidelijke communicatie naar de opdrachtgever. Geen centrale of rayonmanager als tussenpersoon. Uit ervaring weten wij dat opdrachtgevers graag rechtstreeks contact hebben, bij ons krijgt u dat. De medewerker van Woningontruiming GWO die uw offerte opstelt zal gedurende de gehele woningontruiming uw aanspreekpunt zijn. Tevens zal onze medewerker de gehele woningontruiming coördineren en de oplevering met u afhandelen.

De medewerkers van Woningontruiming GWO

Al onze medewerkers hebben meerdere jaren ervaring in de woningontruiming branche of verhuis branche. Door deze ervaring weten onze medewerkers hoe zij een ontruiming zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Dit bespaart voor u niet alleen kosten maar uw woning kan ook sneller worden opgeleverd.

Daarnaast zijn al onze medewerkers in het bezit van zowel een geheimhoudingsverklaring omtrent de woningontruiming als een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG-verklaring). Hieronder leggen wij deze twee verklaringen nader aan u uit.

Geheimhoudingsverklaring: Deze verklaring is door Woningontruiming GWO opgesteld. Door het ondertekenen van deze verklaring, beloven onze medewerkers dat zij alles wat zij zien of horen betreffende een woningontruiming, strikt geheim houden.

Verklaring Omtrent het Gedrag: Deze verklaring wordt door het Ministerie van Veiligheid en Justitie afgegeven.  Men krijgt een VOG-verklaring indien er geen strafbaar feit is gepleegd dat relevant is voor de functie.

Door deze twee verklaringen kunnen wij onze opdrachtgevers verzekeren dat wij discreet omgaan met de woningontruiming. Vinden onze medewerkers tijdens de woningontruiming nog eigendommen die van waarde kunnen zijn, zullen wij deze overdragen aan de opdrachtgever. 

Meer informatie over woningontruiming

Wilt u meer informatie over woningontruiming of één van onze aanvullende diensten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze pagina Diensten, hier kunt u alle informatie vinden.

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, wij staan u graag te woord. Telefonisch contact opnemen mag ook altijd. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tm zaterdag van 07.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 0522-851067.

 

 

 

Contact


Hoogeveenseweg 46
7943 KA Meppel

Telefoon: 0522-230994
E-mail: info@woningontruiminggwo


Alle dagen telefonisch bereikbaar van 07:00 t/m 22:00 uur behalve zondag

Missie en visie

Professioneel en klantgericht dat is waar Woningontruiming GWO voor staat. Wij bieden een optimale dienstverlening gericht op de wensen van onze klanten. Zowel particulier als zakelijk.

Woningontruiming GWO heeft als oogpunt mens, milieu en duurzaamheid. Dit realiseren wij door verantwoord om te gaan met hergebruik van boedel en milieubewust afvoeren van afval.